Hopp til hovedinnholdet

Når jeg er hos mamma har jeg det dårlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en jente på snart 14 år, hele barneskolen har jeg blitt mobbet av guttene i klassen. Og når jeg begynte på ungdomsskolen så startet det hjemme også. Moren og faren min er skilte, når jeg er hos pappa har jeg det kjempe fint. Men når jeg er hos mamma har jeg det DÅRLIG, hun bruker å kaste ting som blader, vann, fjernkontroller o.l på meg, hun bruker å kalle meg ting, hun klikkker for hver minste ting og hun slår meg. Det er ikke sånn at det gjør ondt mnen uansett. Og det har ppågått i nesten ett år. Jeg tørr rett og slett ikke sk det til noen! Jeg vil jo ikke at noe skal skje med moren min! Og jeg tørr ikke sl noe til faren min heller...jeg har tenkt lenge på å gå til psykolog pga jeg har alltid en gråteklump i halsen, men da får foreldrene mine vite det..og jeg blir også utrolig fort sur så jeg bruker å si at jeg hater mamma men det er jl ikke sant! Og jeg tørr heller ikke ringe en sånn hjelpetelefon for jeg vet ikke hva jeg skal si rett og slett! Tusen takk for sva

SVAR

Besvart 01.05.2014 10:53:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle