Hopp til hovedinnholdet

Faren min har giftet seg med en som ikke liker meg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14 år gammel jente med skilte foreldre. Faren min har giftet seg på ny ned en som ikke liker meg... hun sier at hun ikke vil snakke med meg fordi jeg har sagt ting som såret henne (for ca. 1 og 1/2 år siden). Når jeg snakket med henne om det sa hun at det var bedre hun flyttet istedet for at hun kunne tilgi meg. Dette går veldig hardt inn på meg fordi jeg for det første ikke har gjort noe for å såre henne med vilje og for det andre fordi det går utover forjoldet mellom meg og min far. Nå har jeg gått med på en avtale om at vi ikke skal komunikasere i det hele tatt fordi hun syntes det var best.. jeg er selfølgelig ikke enig i det men orker ikke å diskutere mer. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og trenger hjelp!

SVAR

Besvart 01.05.2014 11:11:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle