Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 13 år og synes jeg har det alt for strengt hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei:)

jeg er en jente på 13 år og synes jeg har det alt for strengt hjemme, jeg er en attpåklatt og har 6 søsken i alder20-29 år. jeg er den eneste som bor hjemme hos mamma og pappa. jeg må være hjemme halv 8 i hverdagen og litt senere i helgene. jeg fikk ikke mobil før jeg var 13 på og er generelt sent ute med alt.

Når jeg krangler med mamma og pappa om dette, så stiller alt id alle søskene mine seg må dem sin side. det virker ike som om de skjønner att jeg er 13 år, det virker mere som om de trur jeg er 8.

Det er ganske slitsomt og være minst i en så stor familie, alle vil beskytte meg og passe på meg. Jeg krangler mye med mamma og pappa om dette, den eneste i familien min som skjønner meg er svigerinna mi hun skjønner att jeg ikke har det så bra. Av og til virker det som om jeg er problemet i familien , og det vil jeg ikke være, men hva skal jeg gjøre for og få de til og forstå hvordan jeg har det?Det har vært sån i et års tid eller noe sånt, og jeg orker snart ikke mer. Er det i hele tatt noe jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 07.07.2008 20:29:47
account_circle