Hopp til hovedinnholdet

Familien har det tøft.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hele familien min går gjennom en tøff tid nå. Morfaren min er veldig syk. Han har det vondt og han kommer ikke til å leve så mye lenger. Vi driver også å tømmer huset dem siden de skal flytte. Jeg har det veldig vondt på skolen og sliter med depresjon. Søskenene mine var eksamen osv. Så de er veldig stressa. Når jeg snakker med mamma om problemene mine så begynner hun alltid å gråte og si at vi har det tøft . Hun vet hvordan jeg hat det, men jeg vil ikke vise hvor fært jeg har det siden hun har så mye jobb med morfar. Jeg føler at jeg ikke burde snakke med henne om det og burde vise mindre følelser. Jeg ser hun har fet vondt, men det har jeg også. Hva skal jeg gjøre?? (PS:har snakket med helsesøster, men det er ikke helt min greie)

SVAR

Besvart 21.05.2014 19:52:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle