Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir slått av Pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1) jeg blir slått av faren min hele tiden. Noen perioder hver dag eller flere ganger daglig. Andre ganger går det 3-4 uker uten at han rører meg. Han er kjempesnill og jeg får det meste bare jeg spør om det ellers. Han sier også mye dritt til meg, jeg tror ikke det har gått 1 dag de siste 3-4 årene uten at jeg har fått kjeft og blitt kalt stygge ting man ikke sier til sine barn av han. Jeg har ingen ytre tegn på mishandling. Gjør det bra på skolen, har ikke blåmerker osv., virker helt normal... Jeg blir for det meste slått med flat hånd, knyttneve og sparket. Regnes dette som mishandlig, og er det straffbart? 2) hva kan jeg gjøre med det? Hvordan kan jeg varsle det selv 100% anonymt slik at INGEN får vite at jeg har varslet. Ikke si at jeg kan snakke med helsesøster osv., det skjer aldri. Må være 100% anonym. 3) hvis jeg blir tatt bort, må jeg vekk fra stedet jeg bor da? Altså bydelen/byen slik at jeg må bytte skole osv 4) kan spm. jeg sender inn bli sporet av dere/politi?

SVAR

Besvart 23.05.2014 13:34:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle