Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år og lurer på hva jeg skal gjøre med dette. Da jeg gikk i 6 klasse var der det var en episode der stefaren min slo søsteren min. dette hadde hendt flere ganger både med meg og henne. Det var ofte Stefaren min som smelte med dører, skrek til oss imens moren min enten sto ve siden av han og så på eller lot han ta over..Senere ble vi innblandet i barnevernet og da ble det til at jeg flyttet til faren min og byttet skole. Jeg har også problemer med selvskading. Jeg skulker svømming og går altid i langarmet gensrer og hater og vise meg. Jeg er ikke sikker på om jeg har det eller hva det er men jeg føler meg kjukk og overvektig. Er jeg overvektig når jeg veier 56 og høyde 1,63? jeg har begynt og få opp maten. Føler meg rund og får en ekkel følels når jeg spiser. jeg tvinger mat i meg når jeg er blandt venner og familie for ingen skal finne ut noe har press på meg i tillegg til det, fant bestevennina mi det ut. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.06.2014 21:40:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle