Hopp til hovedinnholdet

Sinnet jeg har mot broren min har bygget seg opp til hat. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en bror som er så vidt yngre enn det jeg er. Så og si gjennom hele oppveksten var jeg veldig tolerant og beskyttende,han var det motsatte.Så ig si alltid har han drevet med faenskap,selv som barn var han og voldelig. Hver gang han angrep meg ville jeg bare stå der, når mor skulle kjefte på han så sa jeg at,"du må ikke være så sint på han, han er så liten og forstår ikke hva han gjør." Over årene har dette fortsatt men gradvis skjeldnere, det sluttet for en 7års tid tilbake. Da var det slik at alt det sinnet som jeg hadde stengt inne i alle år hadde bygget seg opp og var nå direkte hat. Når han nå ble sint ble jeg likeså. Nå er det litt annerledes, han klarer å starte krangel med alle sammen om alt.Hver gang han snakker til meg så er det at han ganske slu snakker provoserende.Jeg blir da sur, og når jeg blir sur blir han sint osv.Mange ganger har vi slost, også offentlig.Han har faen gjort meg mentalt syk, og jeg ønsker han død i all mitt hat. HarForlengstPassertSøskenslossing

SVAR

Besvart 18.08.2014 08:28:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle