Hopp til hovedinnholdet

Mamma har fått seg type og hver gang eg er hos ho så skal di drikke i menst eg må passe lillesøsteren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

orker ikke mere av livet snart. har nesten ikke venner lenger. mistet den eg elsket mest her i verden nesten. mamma har fått seg type og hver gang eg er hos ho så skal di drikke i menst eg må passe lillesøsteren min på snart 7måner.. mamma har ikke jobb ho e på nav. har ikke snakket med ho på lenge etter en episode som skjedde for ca 2 uker siden. mamma hadde drukket og hadde sittet oppe helt til kl syv om morningen og eg ba ho om å legge eg.. eg ville ikke legge med før mamma hadde gjort det så eg var sikker på at ho ikke sitter oppe helenatten. eg kjefter på henne osv til slutt så blir ho steik forbanna og skriker meg opp i fjeset osv. når ho er ferdig så begynner ho og skjelve og får noe som kallest alkaholsjokk.. vil ikke snakke mere om det her no men poenge er at eg vet mye om fortiden til mamma og pappa.. mamma behandler meg ikke som en liten unge og eg elsker hon for det men hater hon samtidig ho er snart 40 men oppfører seg som eg 20åring som e helt på jordet. ka skal eg gjøre?

SVAR

Besvart 31.08.2014 20:58:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle