Hopp til hovedinnholdet

Urettferdig behandling av søsken.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en søster som er kjempe egoistisk og foreldrene mine er også slemme. De bryr seg nare om henne og sier at hun er så pen, flink, høy, perfekt og alt sånn rett foran meg og ser bare rart på meg. Søsteren min blir skikkelig sur hvis hun ikke får viljen sin og sier " er du slem? Eller vil du være snill mot meg?". Også sier hun at hun aldri lyver. Jeg klarer ikke å bli sint, en gang da jeg hadde fått sjokolade av en venn tok hun den og spiste den opp, jeg klarte ikke å bli sur og hvis jeg hadde sagt ifra ville hun sagt "er du en sladrehank eller?" Også når jeg spiste en sjokolade fra henne klikker hun og sier det til pappa og mamma og da får JEG kjeft. Jeg hater livet mitt bortsett fra vennene mine. Søsteren min får alltid nye klær mens jeg må arve fra henne. Hilsen meg

SVAR

Besvart 13.11.2014 16:45:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle