Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det forferdelig og vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som har problemer hjemme.. jeg har 5 søsken og en alene mor som alle sammen skal være imot meg, jeg blir noen ganger slått av mamma og når det skjer så slår hun hardt det skjedde for noen minutter siden og jeg vet ikke hva jeg egentlig bør gjøre. På skolen så har jeg noen venner men på friminuttene sitter jeg ofte på do og er alene fordi jeg ikke har det godt noe sted. Når det skjer problemer hjemme går det ofte utover skolen, og hver dag er det problemer. Mamma og mine søsken har til og med bedt meg om å drepe meg selv siden de påstår at jeg er gal og ikke har noe respekt men jeg blir bare sur av og til pågrunnen av at de mobber meg om vekten min og jeg bare veier 61. Jeg har ikke snakket med noen om det ennå men jeg kan se at lærerne mine legger merke til at det er noe som foregår hjemme eller at jeg har det dårlig. Jeg har til og med prøvd selvmord men det funker ikke.. Jeg har det forferdelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengere... ! :( Mhv meg.

SVAR

Besvart 10.11.2014 08:56:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle