Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke bo hjemme mer, rømmer og har tanker om selvmord

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:( Jeg har ikke lyst til å bo hjemme lenger... Mamma lager store diskusjoner ut av nesten ingenting som f.eks sjenanse, presentasjonsangst og konfirmasjonen min... Jeg snakket med sosiallæreren på skolen også men jeg klarer ikke å stole på henne, bet ikke hvorfor... Men ja, problemet mitt er at de siste dagene har jeg kranglet med mamma konstant, hun skal absolutt diskutere ting med meg jeg IKKE vil snakke om og gir seg ikke når jeg sier "STOPP!". Og sier ting som rakker ned på faren min og sier ting som " JEG stiller opp for deg, JEG gjør ALT for deg, men faren din slipper unna med alt siden du kjenner MEG bedre enn du kjenner han!". Men det hun ikke vet er at jeg er Suicidal og jeg har allerede har planer om å ta selvmord når sommeren er over eller før det hvis dette blir verre... Jeg rømmer hjemmefra hele tiden og det er første gangen jeg er hjemme igjen siden forje fredag, da er jeg enten i skogen eller hos kjæresten min. Håper dette ikke var forvirrende. På forhånd takk:)

SVAR

Besvart 11.02.2015 20:54:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle