Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke noe selvtillit igjen og orker rett og slett ikke mer. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg har hatt en forferdelig oppvekst, da jeg vart født flyttet min far ifra oss omtrent med en gang, og jeg har ikke hatt noe særlig kontakt med han opp gjennom årene. Jeg har vert gjennom volds episoder, og blitt missbrukt. Jeg har absolutt ikke noe selvtillit igjen og orker rett og slett ikke mere. Trives heller ikke hjemme, det eneste vi gjør er å krangle hver ENESTE dag. Føler meg deprimert hele tiden, klarer aldri å gå rundt og vere glad mer. Barnevern, barnehuset, politi, ppt og bup er innblandet, og jeg er forbanna drittlei. Drikker meg full ganske ofte for å prøve å glemme alt. Tanken på å røyke hasj har vert der ofte, men jeg er fullt klar over at det blir ikke noe bedre av det. Burde jeg tenkt på noe forsterhjem/instutisjon?

SVAR

Besvart 28.02.2015 23:09:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle