Hopp til hovedinnholdet

Jeg skader meg selv og har selvmordstanker og ønsker råd om hva jeg skal gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 16 år som mest sannsynligvis har ADHD og depresjon, men moren og faren min sier jeg ikke får sjekke det ettersom det kan ødelegge for karrieren min tydeligvis.... Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre men jeg klarer ikke leve slik lenger... Har dratt meg gjennom snart hele VG1 med i gjennomsnitt 2 karakterer dårligere enn det jeg hadde på ungdomsskolen og selv de små frekke kommentarene til folk gjør at jeg får lyst til å løpe hjem og grine... Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre... Dette har vært så ille at jeg til tider har vendt meg til selvskading og selvmordstanker... Hadde vært veldig fin med råd.. På forhånd, tusen takk Ikke lenger frøken skoleflink

SVAR

Besvart 08.03.2015 22:12:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle