Hopp til hovedinnholdet

Faren min er så sint Og sur, og jeg erlitt redd ham.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Pappa blir alltid sur på meg for alt jeg gjør, eller om jeg svarer litt surt i blandt. Han blir sur hvis jeg feks sier "hold kjeft", vet at det er stygt å si men han sier det til meg å hele tiden. Han sier heletiden stygge ting som feks "jeg syntes synd på han mannen som skal gifte seg meg deg." og mye annet stygt, når jeg er der og når han ikke tror jeg er der. Også truer han meg med å gi meg juling, eller bank da. Også får jeg nesten aldri lov til å gjøre noe av han. I tillegg så har han slått meg, ikke hardt, men det og slå sitt barn er det samme om det er hardt eller ikke så hardt.. Han blir sur for meg for alt, uansett hvor godt jeg prøver! Å problemet er egentlig at jeg er litt redd for han.. Men vet ikke hva jeg skal gjøre.. Vil ikke si det til noen andre, så derfor spør jeg her...hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.03.2015 16:54:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle