Hopp til hovedinnholdet

Hun snakker med sine biologiske foreldre som er døde.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har opplevd noe. Jeg har snakket med de biologiske foreldrene mine. De er død. Jeg føler i allefall at jeg har snakket med de. Kanskje jeg bare er sprø? Jeg har vært deprimert helt siden skolen startet igjen i august. Læreren min er den eneste jeg klarer å snakke med. "Foreldrene" mine klarer jeg bare ikke å snakke med. Men jeg tørr ikke si til NOEN at jeg har snakket med de biologiske. Hva skal jeg gjøre? Jeg blir gal snart!!!!

SVAR

Besvart 14.03.2015 00:34:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle