Hopp til hovedinnholdet

Det er forferdelig hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det helt forferdelig hjemme. Jeg får ikke gå ut når jeg vil. Plutselig en dag så må jeg sitte inne hele dagen. Og det er bare kjefting hjemme, aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Har mange andre søstre som er yngre enn meg. I tillegg til det så har jeg kjæreste (hemmelig forhold), foreldrene mine vet ingenting om det. Og de skal heller aldri få vite, da vet jeg ikkke hva som skjer. vil ikke at det skal være verre enn det det er. Jeg har vært sammen med han i nesten 5 måneder. Så har holdt dette hemmelg leeenge. og har heller aldri tenkt å fortelle dem om det, for det er helt umulig. De skjønner desverre ikke sånt, og er veldig strenger. Det ødelegger såå mye at de er så strenge, jeg får problemer med å følge med på skolen, gjør det dårligere på prøver osvosv.. har ikke planer om å snakke med noen uansett for de skjønner ikke sånt, det er vel umulig å skjønne. og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, det er bare helt forferdelig her hjemme.

SVAR

Besvart 25.03.2015 20:02:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle