Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke bruke hijab  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har skrevet til dere før om dette men nå vil jeg forklare enda mer er ei jente på 13 (har bursdag i 2002) så jeg går i 7.klasse Det er slik at jeg har en muslim familie faren min dødd i en bil ulykke og jeg bor med mamma son er en streng muslim jeg har nesten aldri fått lov til noe Og etter sommeren vil moren min tvinge meg til å bli en heltids hijab bruker Jeg vil ikke men hun sa at hun vil at på ungdomsskolen så skak de andre bli khent med den muslimske identiten min Og jeg vil ikke ofte så bruk hun å vise ex. På noen somaliske 4 åringer som bruker hijab (jeg er ikke somalisk) da blir jeg bare stille men inni i meg har jeg en tanke som går slik Jeg er13 og disse er 4 moren min vil behandle meg som dem og vil ikke ta meiningen min på alvor(det fins mange somaliske og andre jenter som e like gammel som meg som nektet å bruke hijab og de fikk til de bruker ikke det lenger) Men jeg er redd å bli slåt om jeg sier nei eg vil vær modig (hun ha slåt meg før pga hij

SVAR

Besvart 29.03.2015 20:25:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle