Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil rømme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er halvt norsk og halvt pakistansk, mamma er norsk og pappa er pakistansk. Jeg har vært sammen med en gutt i 10 måneder, vi begge tar dette veldig seriøst. For en måned siden fant foreldrene mine ut at vi er sammen. Faren min ga meg et valg, gifte oss eller ikke være sammen. Han mener såklart gifte oss om noen år. Han ville snakke med faren til gutten som også er pakistaner, pappa sa at vi ikke får møtes før de har snakket. Nå har det gått en måned, de har enda ikke snakket. Det er dårlig gjort, bare fordi de ikke klarer å snakke sammen, så skal det gå utover oss? Vi har møttes i skjul, og igår sa faren min at vis jeg møter han, så skal han gi kjæresten min som er et halvt år eldre juling. Jeg ble veldig lei meg, og ikke minst redd for å møte min egen kjæreste. Jeg vurderer å rømme, jeg har INGENTING jeg skulle ha sagt hjemme, det føles ut som jeg har null rettigheter. Jeg vil rømme for å vise at jeg vet mer om min egen kjærlighet enn dem. Dessverre er jeg redd for konskvenser

SVAR

Besvart 17.05.2015 20:28:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du blitt truet eller tvunget til å gifte deg?

Tvangsekteskap er forbudt i Norge. Hvis du ikke ønsker å gifte deg og opplever at du ikke kan nekte, er det snakk om tvangsekteskap.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle