Hopp til hovedinnholdet

For en liten stund siden kranglet jeg med mamma og pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei...
Jeg er ei jente på 17 år som lurer på to ting.
For en liten stund siden kranglet jeg med mamma og pappa. Jeg hadde kuttet meg og da slo mamma meg og gjorde litt verre ting som jeg helst ikke vil nevne. Jeg hadde merker på forskjellige steder på kroppen en uke i ettertid.
Dette endte da med at jeg rømte hjemmefra og var borte i en og en halv uke. Nå har jeg heldigvis flyttet på hybel og kommet meg vekk. Problemet mitt er bare at jeg ikke klarer å se mamma inn i øynene eller å snakke med henne. Jeg sliter så jævlig etter denne hendelsen. Iallefall nå når jeg er skrevet ut fra en institusjon jeg var på i et halvt år. Nå når jeg ikke er der føler jeg ikke at jeg får ordentlig hjelp. Jeg klarer ikke å tilgi mamma for dette og jeg føler frykt og angst hele tiden. Jeg er rett og slett livredd henne! Jeg får ikke sove om natten fordi at jeg bare drømmer at jeg blir skadet og at noen skal komme å ta meg. Har dere noen råd?
Den andre tingen jeg lurer på er: Jeg er så deprimert etter dette med mamma at jeg har begynt å kutte meg for fullt igjen. Har faktisk klart å holde opp i nesten et halvt år nå, så skjedde dette og alt gikk rett til helvette. Nå har jeg begynt igjen og klarer ikke å slutte... Det verste er at jeg bare kutter dypere og dypere for hver gang. Jeg føler liksom ikke noe smerte lenger! Jeg kuttet meg i kveld så dypt at jeg visste at jeg egentlig måtte sy fordi at det bare fosset blod i over en time. Da tok jeg vanlig sytråd og en synål og sydde det sammen selv. Er dette farlig eller går det bra å sy selv? Burde jeg dra til doktoren om det er fare for at det kan bli betennelse ettersom jeg gjorde det selv? Det er drit vondt og verker gjennom tråden... Plis, svar meg fort, jeg er virkelig ute å kjører og vet ikke hva jeg skal gjøre eller hva som skjer med meg : (
Hilsen deprimert jente, 17 år : (

SVAR

Besvart 02.09.2008 21:37:28
account_circle