Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få foreldrene mine til å ta meg på alvor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få mine foreldre til å ta meg på alvor. Jeg har prøvd å snakke ut om at jeg kan ha angst problemer og jeg vil til en teraput, men hver gang jeg prøver å forelle dem det sier de jeg snakker tull eller jeg bare er paranoid. Hele oppveksten min har jeg forstått at psykiske lidelser ikke finnes. Under oppveksten min hadde min mor MR (kronisk utmattelse syndrom) og jeg har uroet meg for henne fra jeg var 7 år. (Nå er jeg 15) Og det med angsten føler jeg at jeg har noen av symptomene, pustevansker, stive muskel, stresset, rastløshet og redd for døden. Moren min har også en elendig hoste som hun aldri får bort. Ja jeg skal ikke si hele min livshistorie fordi det jeg trenger hjelp med er hvordan jeg skal få de til å forstå jeg vil ha psykisk hjelp. Jeg er for redd for at de ikke tar meg på alvor igjen. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 29.05.2015 18:33:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle