Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hat et dårlig liv og har vært uheldig i hele mitt liv og dette skjer pga min mor og far.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 18 år gammel jente som sliter med familieproblemer. Jeg har hat et dårlig liv og har vært uheldig i hele mitt liv og dette skjer pga min mor og far. De har problemer svært mye problemer!, men de skiller seg ikke og jeg orker rett og slett ikke mer, dette her har påvirket min hverdag nå i mange år, men jeg later som det ikke har skjed noe. Jeg gråter hverdag det ser min mor men hun er så utrolig dum at hun skylder på meg allikevel. Jeg føler virkelig at jeg ikke klarer å leve mer med dem, har en søster under 18 år, hvis jeg skal gå til NAV og fortelle at vi har problemer kan de hjelpe oss? eller tar de fra oss min lille søster skal hun til barnevernet? Jeg har i det siste fått selvmordstanker, har ingen å snakke med fordi jeg er så usosial og hater meg selv og mitt liv og min familie. Hvordan kan jeg fikse dette her.. Takk for at dere er her! hilsen jente 18

SVAR

Besvart 23.05.2015 17:26:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle