Hopp til hovedinnholdet

Er sliten av broren min. Hva kan jeg gjøre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har en lile bror hjemme som har absolutt ingen grenser. Han er 12 år. Jeg opplever psykisk vold. Foreldrene klarer ikke å sette grenser eller ha en viss 'makt' over ham, være et forbilde, noen han skal respektere. På skolen har han ofte problemer også siden han behandler alle som om de var 'søppel'. Foreldrene gjør ikke noe med saken, derfor tenkte jeg å gjøre noe selv, snarest mulig, ellers går det gærnt. Jeg er så sliten psykisk, at jeg nesten sliter med selvmordstanker. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.06.2015 17:08:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle