Hopp til hovedinnholdet

Når familier er ulike.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke om det er riktig kategori osv. Men here we go. Jeg ble sammen med en nydelig jente for en stund siden men jeg er redd for at hjemme miljøet hennes påvirker henne på en negativ måte. Hun får masse feil lære av foreldrene hun lærer ting som ikke er sant osv. Noe jeg er virkelig engstelig for er at de blir "dårlige" av alt selvom det virker som hypokondri. Og de brant opp en sofa fordi naboen sa det var et spøkelse i den med noen jernstenger. Og de tror veldig fært på spøkelser og de har mye tillit til naboen som virkelig ikke virker helt normal hun snakker ekstremt fort noe jeg ikke pleier å bry meg om men hun mener også at strøm er farlig, mobiler er farlig, og masse annet som da er farlig uten noen bevist grunn til at hun syntes det og hun tror selv at hun har varme hender og det gjør familien til min kjære også. De mener de har blitt kurert bare ved å bli tatt på av denne naboen. Moren mistet blærekateren bare med et lite touch. De tror på alt mulig skal jeg gjøre noe?

SVAR

Besvart 18.06.2015 20:35:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle