Hopp til hovedinnholdet

Jeg er et såkalt "medium" men jeg takler det ikke mer!!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg går rett på sak. jeg er et såkalt "medium" men jeg takler det ikke mer!! jeg var i en bilulykke for noen år siden, og før vi krasjet tok jeg bilde av Haukeland sykehus skiltet og sa til de andre i bilen at det snart ville skje noe fryktelig. før Malaysia airlines krasjet gråt jeg hele dagen før det skjedde, jeg visste noe ville skje. Jeg ba mamma gå til legen fordi jeg følte hun hadde kreft, og det hadde hun. men jeg får også besøk av ånder HELE tiden. noen ganger ser jeg ansiktet, andre ganger bare en kroppsdel, hva vil de med meg? jeg vet at jeg ikke er gal og jeg vet hva jeg har sett. onkelen min hjelper meg litt siden han også er det samme som meg. på nesten alle bilder jeg tar av meg selv er det noe/noen i bakgrunnen. jeg våkner av at folk står på rommet mitt om natten og jeg våknet en gang av trykket i brystet man får av en hard klem. jeg fysisk kjente det i våken tilstand. jeg klarer det ikke mer hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.08.2015 23:15:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle