Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få faren min til å innse at jeg ikke vil ut.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem med familien min. Hver gang familien min skal ut maser de på at jeg skal være med. Jeg sier som oftest nei, men de fortsetter å mase. De sier at det er bra for meg og at jeg bare har godt av å komme meg lit ut, siden jeg ofte kan være en uke eller to bare innen for husets vegger. Jeg skjønner jo at det bare er til mitt eget beste sånn som de mener det, men jeg vil det ikke og det går utover humøret og psyken min. Jeg har prøvd å snakke til dem eller spesielt faren min siden han er verst, men det virker som han ikke skjønner det for det. Jeg bruker eksempelet "Hva om jeg hadde maset på at du skulle være inne hele tiden". Så jeg lurer på hvordan jeg skal få faren min til å innse at jeg ikke vil ut, og om jeg vil ut så går jeg ut?

SVAR

Besvart 12.08.2015 18:43:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle