Hopp til hovedinnholdet

Jeg har selvmordstanker i hodet og vet ikke hva jeg skal gjøre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke helt om dette er riktig kategori. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.. Jeg har bare en haug med selvmordstanker som går rundt i hodet mitt hele tiden. Jeg knekker sammen på skolen og hjemme fordi jeg er altfor lei meg. Jeg klarer ikke snakke om det med mamma fordi hun sliter med sinne som får meg til å bli sint og lei meg. Sist gang vi diskuterte endte det bare opp med at jeg stakk av. Jeg er lei av alt ved livet. Det går nesten ikke et minutt av dagen uten at jeg er lei meg eller tenker på triste ting.. Noe som har gått over til selvskading. Pappa er heller ikke lett å snakke med. Han blir også fort sur. Jeg vil helst bare stikke av. men jeg vet ikke hvor jeg skal dra... Har brukt flere dager på å finne ut av hvordan og hvor jeg kan dra. Men jeg har ikke penger heller.. Det er så mye som har skjedd og så mye jeg får vite som bare får meg til å bli mer og mer deprimert.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Hjelp meg.. Hilsen jente 14 år

SVAR

Besvart 09.09.2015 00:17:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle