Hopp til hovedinnholdet

 Hvor lenge holder jeg ut situasjonen hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg har noen oppturer og nedturer, men dette året har virkelig slått alle år. Jeg trives ikke hjemme, jeg har aldri hatt et ordentlig forhold med moren eller faren min. Jeg bor med moren min og mine to småsøsken. De fleste dagene i dette året har jeg og moren min kranglet, eller moren min har alltid noe på tunga som hun vil spytte rett i ansiktet mitt, som oftest er slemme ting. Jeg blir kalt diverse ting som feks satans unge. Jeg har blitt vant til at hun sier de verste tingene til meg, jeg har sluttet å gråte hver gang hun sier noe. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på hvorfor jeg ble født. Hun pleier ikke å være voldelig, men hun ødelegger ting som er mitt. Bl.a i dag ødela henne døra mi. Hun ber om å flytte til pappa hver dag og at hun rett og slett ikke orker å ha meg i huset lenger. Jeg er ikke sikker på om jeg lider av depresjoner, men jeg har sjekket opp symptomene og nesten alle tegnene stemmer. Hvor lenge kommer jeg til å overleve dette?

SVAR

Besvart 01.10.2015 11:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle