Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg flytte vekk fra mamma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan jeg flytte vekk fra mamma? Foreldrene mine har vært skilt siden jeg var 3 år, jeg har en bror som er 3 år eldre. Broren min har alltid vært truende og voldelig. Han begynte å bli voldelig da han ble 12 år, og kort forklart: Mange episoder der han slo mamma. Han har også slått meg, og blant annet brukket nesen min og sa det var med vilje. Han dro på utveksling til USA i høst, og jeg trodde jeg endelig skulle få det bedre. Istedet fant jeg ut at mamma er mer opptatt av seg selv enn meg. Hun er negativ og så fort hun finner noe å klage på, kjefter hun virkelig. I det siste, har jeg merket at jeg har vært mer voldelig enn jeg burde ha vært. Jeg har sparket henne 1 gang og dyttet vekk armen hennes. noe hun mente var å slå til armen. Jeg vil ikke bli voldelig mot noen, og jeg klarer ikke leve i et så negativt miljø. Jeg prøver selv å være mer positiv, men det funker ikke. Har jeg rett til å bytte hjem, og få barnevernet involvert?

SVAR

Besvart 09.10.2015 09:43:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle