Hopp til hovedinnholdet

Alt er så forvirrende og kaotisk, jeg gruer meg for å gå på skolen, men ønsker ikke være hjemme heller. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg slitt på skolen, hjemme og med meg selv og andre. Alt henger sammen, selvfølgelig, men jeg tror hjemme (dvs. foreldre) som er hovedproblemet mitt. Moren min hater jeg, meste parten av tiden, og i det siste har ting blitt forverret, nå begynner jeg å mislike faren min også. Det er ikke greit. Foreldrene mine bor hver for seg, så mamma slipper jeg å se så ofte, men jeg må fortsatt holde ut med pappa. Heldigvis fyller jeg 18 om to år, men dersom dette fortsetter tviler jeg på at jeg kommer til å fylle mer enn 17, om jeg i det hele tatt kommer meg så langt. Det er ikke rus, vold eller noe av det slag innblandet, jeg trives bare ikke hjemme. På skolen er ting ok, men jeg trives ikke. Alt er så forvirrende og kaotisk, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg gruer meg for å gå på skolen, men ønsker ikke være hjemme heller, og ikke har jeg noen andre steder å dra.

SVAR

Besvart 06.12.2015 20:59:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle