Hopp til hovedinnholdet

Når vi krangler blir mamma veldig voldelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og moren min krangler nesten hele tiden. Og jeg orker snart ikke mer, når vi krangler blir mamma veldig voldelig, hun har slått meg noen ganger og drar meg etter håret og truer med å kaste ting på meg.. Mamma er nesten aldri hjemme og har aldri tid til meg og føler hun ikke bryr seg om meg.. Også plutselig skal hun komme og blande seg inn i livet mitt og grave i alt negativt. Jeg er ikke så god på skolen men jeg har jobba meg veldig mye opp og er stolt av meg selv men mamma sier det ikke er bra nok. Mamma lyver også til pappa og sier masse dritt om meg sånn at han også går i mot meg. Jeg har ingen og snakke med og noen ganger har jeg bare lyst til å bytte familie. Dette går utover meg og andre og jeg blir veldig påvirka av det.. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.12.2015 08:49:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
account_circle