Hopp til hovedinnholdet

jeg lurer på, moren min er...hun har utrolig dårlig tålmodighet, hun er jo itte akkurat no...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg lurer på,
moren min er...hun har utrolig dårlig tålmodighet, hun er jo itte akkurat norsk, hun kommer fra et land hvor det er lovlig å slå barn, enda! de fleste gjør det ennå i det landet, og det værste er at hun tror at hun fortsatt kan gjøre det. hun er så veldig streng på det med respekt, og bare jeg sier noe blir hun forbannet, det har til og med hendt at hun klapper til, en gang fordi jeg sa pell deg vekk!! hun er streng og tror at hun vet best, jeg vet alt det der med, "hun gjør det bare fordi hun er glad i deg å sånn..." men hun er itte rettferdig.
begge brødra mine røyker og falt ut av vidregående, jeg verken røyker eller drikker ,og jeg har gode karakterer. men allikevel er det jeg som må gjøre alt..
men hun deler ut røyk til brødrene mine, gir hun meg oppgaver, og hvis jeg nekter skriker hun.det jeg lurer på er om jeg k han kan verkenan gjøre noe med dette,
hvis hun tror jeg finner meg i den driten tar hun feil!
og hvis jeg sier dette til noen, helsesøster kanskje, hva vil skje da? kan har tenkt på det å flytte til far min,
men selv om jeg vet at det ikke er bra, jeg vil bli lykkeligere hos faren min men, han er ikke akuratt hygienisk, verken kan han lage mat, han eter jo grandis hver dag, og det veit je at itte er no bra,
så hvis jeg går til helsesøster eller sier til noen, hva vil skje da? når jeg sier til mor mi at jeg vil flytte til far min, sier hun at jeg ikke får lov, selv om jeg vil, men hun har ikke rett til å holde meg her mot sin vilje, har hun vel? jeg er passert 12 og får lov til å bestemme om jeg vil bo hos muttern eller fattern.?
dessuten har jeg en funskjonshemma lillebror, og mor mi blir så vill at hun kan klappe til ham av og til også,
og hun banner til både meg og han hele tida.
men jeg tror at det beste ville være og flytte til fattern, eller? jeg er sjølstendig og greier å ta vare på meg sjøl,så hvorfor ikke? hva tror dere? (foresten så er jeg jente,)

vet at dette ble litt langt men, jeg prøvde å gjøre det så kort som mulig,

SVAR

Besvart 01.10.2008 14:04:07
account_circle