Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på BUP, men det har ikke hjulpet meg noe. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Farn tvinge mæ til å fære på BUP har gjort d en stund og d har ikke hjulpe nokka æ vet ikke en gang ka d ska hjælp mæ me. Dæm fortell mæ ingenting. Æ sir æ ikke har lyst å sånt men han sir bare at så længe bor under hannes tak til æ e 18 så bestemme han alt over mæ. Æ slit ikke psykisk eller mentalt. æ kutta mæ sjøl en litn periode på 1 uke men æ hva bare så lei da av han å stemora mi for dæm bestemme alt æ fikk ikke være me å lage regla en gang! Men æ skjønte jo at d hva domt å æ blir aldri å gjøre d igjen har jo sagt d t sånn psykolog. Æ e lei av dn dritn! Har snakka me vennan mine å de syns æ blir behandla urettferdig!!! Ka bør æ gjøre

SVAR

Besvart 24.01.2016 16:32:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle