Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 15 år som lever i et hjem med mye bråk og krangling.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler selv jeg har det helt for jævlig hjemme. Har ikke bodd med min ekte far på 13 år, i 12 år har jeg bodd med en stefar som ble utrolig sint for så og si ingenting. Vi spurte et spørsmål, han ble sint. Vi spurte et annet spørsmål, han ble enda mer sint. For omtrent 1 år siden, flyttet jeg og mamma fra han, hun hadde funnet seg en utlending-type. Han heter Mohamed, og snakker ikke Norsk. Uansett hvor hardt jeg prøver, så godtar mamma aldri oppførselen min, noen ganger har hun ingen grunn i det hele tatt. Akkurat i dag så ble hun sint fordi jeg ikke smilt når jeg sa hei til han. Når jeg ba hun begrunne det, så hisset hun seg opp og begynte å blande inn barnevernet, og at jeg måtte flytte hjemmefra. Da glapp ordet "Hore" ut av meg, og hun klikket fullstendig. Hun reiste seg opp og tok tak i meg og dyttet meg i retning - rommet mitt. Tenker nå på å "flykte" til min tante på 23 år, som faktisk forstår min situasjon. Blir bare veldig frustrert av å bo med mamma. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.02.2016 13:10:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle