Hopp til hovedinnholdet

Jeg takler ikke foreldrene mine særlig bra lenger. De bryr seg ikke om at jeg er lenge ute av huset. De bryr seg ikke om min mentale helse. Jeg har gått i t-skjorte uten at de har lagt merke til sårene mine etter selvskading. Hver dag blir de også sure på noe jeg gjør hjemme. Jeg hater alt dette og de sårer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, grunnen til at jeg skriver til dere er at det samme skjer hver gang jeg kommer hjem, jeg er lei av det og takler det ikke særlig bra lenger. Jeg kommer inn døra etter å ha vært lenge borte, de bryr seg ikke, jeg blir såret, (fordi det skjer hele tiden). Jeg gjør noe galt, som å ikke spise den hersens middagen mamma har laget eller å ta en bit sjokolade. Hun blir sur, mener jeg har sløst bort tida jeg skulle bruke til å lære meg å ta ansvar og klare meg selv her i livet, for det må hun som forelder lære avkommet sitt. Jeg HATER at de aldri, noen sinne, mener at de har ansvar for min mentale helse, for pga det at de bryr seg om meg på den måten at barn trenger enn klær og mat osv, er den eneste måten de bryr seg. De spør aldri hvordan der går eller hvordan jeg har det, og hvis det er tydelig at jeg er i dårlig humør tenker de bare at dette går over. Jeg har kuttet armen og gått i t-skjorte uten at de har merket noe, jeg liker ikke å komme fra vennen min sin familie...til dette. -_-

SVAR

Besvart 28.02.2016 17:32:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle