Hopp til hovedinnholdet

 Hvorfor stoler de ikke på meg?  Jeg gjør alt de sier.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg føler ikke jeg blir forstått hjemme. Mamma og pappa krever jeg er flink på skolen og jeg er det. Jeg fikk 5 i snitt i fjor og karakterene blir høyere. De forventer jeg skal være snill og ordentlig. Jeg er det. Jeg forlater aldri huset uten tillatelse. Jeg drikker ikke. Jeg røyker/snuser ikke. Jeg fester ikke. Noen ganger føler jeg meg ikke normal. Jeg har hatt kjæreste i et halvt år men jeg måtte slå opp fordi mamma og pappa ikke liker det. Jeg får ikke være hos han og da han var hos meg begynte vi å kline på sofaen og pappa ble automatisk bekymra. de sier han bare vil ha sex med meg men jeg føler ikke det. Vi stoler på hverandre. De sier de må bli kjent med foreldrene hans før noe annet skjer. Jeg forstår de bryr seg om meg. Men det de gjør er for ekstremt. Jeg er deprimert fordi jeg sier bare det de vil høre. Jeg angrer på at jeg slo opp men det er for sent. Nå er de glade. Hvorfor stoler de ikke på meg? Værsåsnill hjelp

SVAR

Besvart 14.03.2016 21:14:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle