Hopp til hovedinnholdet

Har jeg rett til å snakke med fagfolk når mor er psykisk syk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 13 år gammel jente som har et problem. Min mor har altså depresjon noe som har gått hardt inn på meg. Jeg fikk prate med noen fagfolk om det før men da ble det plutselig stopp. Føler sjøl at sykdommen til mor har gjordt at jeg har mista selvtilliten helt. Jeg tør ikke å snakke med folk, og jeg føler at alt jeg gjør er feil. Så lurer jeg på: Har jeg krav på å få snakke med fagfolk om problemene til meg og mor? Føler at jeg virkelig kunne trengt det, mor får ikke hjelp lenger, og alt blir bare verre.

SVAR

Besvart 21.03.2016 17:37:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Når voksne i sorg trenger trøst

Det er ikke lett å vite hvordan man trøster eller støtter en foreldre da situasjonen som oftest er motsatt.

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle