Hopp til hovedinnholdet

Jente 13, som har det vanskelig hjemme og på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. visste ikke hvilket emne jeg skulle ta.tok skolehverdag siden det er en stor del av livet til en 13-åring. er ikke serlig fan av sånne voksne folk foreldrene mine vil at jeg skal gå til.tingen er at jeg vil ha litt hjelp med noen ting. i oppveksten har jeg opplevd noen ting som gjorde meg redd. f.eks eg å pappa hadde denne store kranglen på hytta og vi sa noen veldig stygge ting.uansett eg sa at eg hata han og at han kunn fer tel helvete og så vart han så sint at han sprang etter meg inn i skogen og eg fikk sånn hjertebank fikk nesten ikke pust, eg falt mens eg sprang og han sto og rope at eg mått kom meg opp,sa at eg ikke kunn og han gikk tebake til hytta.det er en av mange hendelsa sia eg va 6 år. ikke bare med han, men med søstra mi mammaen min og i tillegg vennineproblema fra 1.klasse til 5.klasse. uansett kan ikke skriv ned alle grunna tel at får det eg ska te sei. for ikke pust skjelv ondt i hodet sliten og får flashback av små ting. har dokk i ung.no nokka råd. takk

SVAR

Besvart 15.04.2016 19:50:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle