Hopp til hovedinnholdet

Vi er to søsken og det siste året føler jeg at min bror har blitt mer verdsatt en meg av våre foreldre. Han vinner alle diskusjoner, de stiller ingen krav til han, jeg må rydde/vaske og kjøre han dit han skal. Dette føler jeg er nedverdigende. Jeg har vurdert psykolog. Har dere noen råd. Til sommeren skal jeg flytte hjemme fra.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har to foreldre som er utrolig bra på alle måter. Problemet ligger på at broren min som er 17 år. Foreldrene mine har i flere år nå, spesielt de to siste årene - "alltid" tatt hans side i alle mulige diskusjoner, og for meg så oppleves det som svært nedverdigende. Det kan være alt fra at han skal få det som han vil, jeg må alltid kjøre han til div steder eller rydde opp etter han. Jeg gjør mye hjemme, og skal flytte ut i sommer. Foreldrene mine stiller nesten ingen krav til han, og spesielt faren min kan bli ekstremt sint på meg for å nekte å kjøre han over alt, ikke gjøre ting for han eller irettesette meg etter ting som angår han. Det at han strøk på moped teorien har tydeligvis blitt en straff for meg så jeg må kjøre han rundt. Jeg har i et år nå hatt følelsen av at jeg er nr.2, selv om de bryr seg like mye om begge. Jeg har vurdert psykolog fordi jeg blir mentalt dårlig av at jeg aldri blir hørt på. 1000 tegn her inne er ikke nok til å forklare, men håper på et råd/svar.

SVAR

Besvart 20.04.2016 21:42:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle