Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 16 år ønsker å flytte til pappa, men får beskjed om at mamma og søsknene da må bo på hybel. Han orker ikke leve lenger med krangel og negative kommentarer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Faren og moren min er skilt, faren min bor i en annen by en moren min. Jeg bor hos moren min sammen med min bor og søster. Jeg føler at jeg får negative komentarer ver dag, jeg krangler med mamma ver dag. Problemet mitt er at jeg vil bo hos pappa, der jeg ikke får så mye negative komentarer og der jeg slipper å krangle hele tiden. Jeg har sagt til mamma at jeg vil det, hun sier at jeg kan flytte om det er det jeg vil, men hun sier også at da må hun, bororen min, og søsteren min bo på hybel. Så jeg klarer ikke å bestemme meg hva jeg vil. Jeg vil flytte, men vil ikke at dem skal bo på hybel. Jeg gråter ganske mye og sliter hjemmet. Hvem skal jeg kontakte for å få hjelp om denne sitvasjonen, og hva burde jeg gjøre. Moren min er så sint hele tiden, hun skylder på at hun er syk, at det er derfor. Har tidliger hatt selvmordstanker, men har vokst fra dem. Jeg klarer ikke å leve lenger meg krangel hver eneste dag.

SVAR

Besvart 01.06.2016 12:57:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle