Hopp til hovedinnholdet

Sliter med ting jeg ikke kan snakke med foreldrene mine om

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på hvordan jeg skal gå frem meg å kontakte psykolog, da jeg sliter med ting jeg rett og slett ikke kan snakke med foreldrene mine om. Ikke fordi det er noe alvorlig som rus eller selvmordstanker, men rett og slett fordi hver gang jeg snakker til moren min, så får jeg kjeft om at jeg ikke har jobb, selv om jeg skal på jobbintervju om å få lærlingsplass førstkommende uke.. Hver gang jeg snakker med henne så får hun meg til å føle meg som et problem og at jeg har mislykket, og det gjør at jeg har det ganske kjipt.. Jeg har også problemer med å snakke med folk i telefonen, nesten en slags fobi, så jeg klarer ikke å ringe til noen for hjelp.. Jeg prøver å ta det opp med henne, men det går ikke, og stefaren min er en tøffel og tør ikke å si noe i det heletatt, hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.06.2016 11:19:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
account_circle