Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke bo med noen av foreldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor hjemme sammen med moren min. Foreldrene mine er skildt, men spanderer fortsatt mye tid sammen. Jeg orker ikke bo med noen av dem. De forstår ikke mine problemer. Da de fikk vite at jeg drev med selvskading ble de sure. Men ikke sure på mine vegne, de mente at selvskading var ikke for jenter. Jeg strever med depresjoner, og de vet det begge. Ingen tar hensyn til det. De bryr seg ikke. Dem begge to har utsatt meg for vold, og jeg er lei av det. Jeg blir ofte fortalt på en daglig basis at jeg er for feit, selvom legen min sier at vekten min er perfekt til både alder og høyden min. Jeg er kun 14 år, men jeg hater livet mitt. Jeg vet mange ungdommer går igjennom dette, men dette har foregått i ett par år nå. Spørsmålet mitt er om jeg kan bli settet opp til adopsjon, eller hos en fosterfamilie? Hvordan gjøres dette?

SVAR

Besvart 13.06.2016 12:25:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle