Hopp til hovedinnholdet

Jente (13) har arr etter selvskading og skal til syden. Hva skal hun gjøre? Hun ønsker også å snakke med noen i sommer, men læreren har ferie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, nå er sommeren begynt og vi har hatt sommerferie i nesten en uke. Jeg er en selvskader og har hatt en del dritt i livet mitt. Jeg har gledet meg til sommeren lenge, da får jeg fri fra skolen, venner og alt det som får meg til å selvskade. Jeg har pleid å ha samtaler med læreren min 2 ganger i uken fordi hun har vært bekymret for at jeg kommer til å ta mitt eget liv, jeg blir sendt inn til BUP etter sommeren ( noe jeg er livredd for ) men læreren min sa at jeg måtte ha en fantastisk sommer og at jeg ikke skulle tenke på noe med BUP, skolen, hjemme eller noe før til neste år for da fortsetter prosessen med hjelp til meg. Jeg skal til syden i år men har stygge arr på beina, de på armene har forsvunnet, men beina mine er ikke fine. Jeg vet ikke hvor lenge armen min kommer til å være arr fri, jeg har liksom ingen å snakke med, læreren min har ferie å det er litt rart å snakke med henne i ferien, hvem kan jeg snakke med, og hvordan kan arrene mine på beina mine forsvinne før syden tur?

SVAR

Besvart 24.06.2016 18:07:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle