Hopp til hovedinnholdet

Både min søster og jeg har sosial angst. Foreldrene mine tror jeg kun vil ha oppmerksomhet når jeg forteller at jeg også har dette. De tror ikke på meg. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg og søsteren min har begge angst og er veldig urolig og redd for alt sosialt. søsteren min har mer angst enn meg og foreldrene mine sier at fordi jeg ikke reager på samme måte som søsteren min, på forskjellige ting så vil jeg bare ha oppmerksomhet; altså dem sier jeg lyver om å ha angst. de fikk en mann til å komme snakke med søsteren min angående hennes angst men når jeg sa til foreldrene mine jeg også ville prate med han sa dem at det var unødvendig. vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg kan snakke med, når mine egne foreldre tror jeg bare finner på angsten,(sosial angst)..

SVAR

Besvart 16.08.2016 17:23:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle