Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har "tatt meg ifra" familiemedlemmer. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nå opplevd flere ganger at foreldrene mine har "tatt meg ifra" familiemedlemmer. Dette er ikke familiemedlemmer som har gjort noe feil. Ikke vært slemme ovenfor meg, ruset seg eller noe lignende. Det er min farmor, og 2 av onklene mine. Den ene onkelen min har jeg et veldig sterkt forhold til og var der ofte. Jeg ble nylig nektet å sove over hos han fordi det var 1 gang jeg ikke kom hjem til tiden når jeg var hos han. Var hos han for noen dager siden og da kom foreldrene mine og truet med å ringe politiet og anmelde han for kidnapping hvis jeg ikke ble med hjem. Jeg har det bedre hos han enn hjemme pga sykdom hjemme fra både mor og far sin side. Hva skal jeg gjøre? Hilsen Gutt 15

SVAR

Besvart 04.09.2016 20:42:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle