Hopp til hovedinnholdet

Jeg har flere ganger hørt foreldrene mine ha sex. Denne siste gangen har dette gjort meg redd. Dette føles veldig ubehagelig og jeg har tårer i øynene. Jeg tenker på å begynne med selvskading igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Akkuratnå har jeg opplevd å høre foreldrene mine ha sex, det er ikke første gangen.De andre gangene har jeg ikke tenkt så mye på det.Jeg tenkte at foreldrene minehar det bra og er glad i hverandre.Akkurat nå føler jeg meg annerledes,jeg er redd for uten grunn.Jeg ser det somVELDIG ubehagelig og jeg hartårer i øynene mine.Jeg planlegger å legge meg kl 10hverdag for å unngå slike igjen. Jeg tørr ikke å legge meg fra nå av etter 10.Jeg har hørt foreldrene mine snakket om å få en baby, noe jeg ikke har lyst til. Det betyr at jeg skal bli storesøster igjen og være et forbildet til enda et søsken. Jeg vil ikke det fordi jeg klarer ikke å passe på meg selv engang. Jeg klarer ikke å være glad, jeg er plutselig en trist person som ser ikke meningen med livet. Jeg er en person som føler seg feit, men klarer ikkeå gjøre noe med det. Jeg er en person som tenker på hvordan livet ville vært bedre uten meg.Jeg er en person som tenker på å begynne med selvskading igjen.Det verste er atjegvilikkhahjelp

SVAR

Besvart 06.09.2016 19:57:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle