Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg har blitt hakket ned på av stefaren min. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har blitt hakket ned på av stefaren min. Han har sakt at jeg er feit og sagt at d var min skyld at han og moren min har problemer i forholdet. Dette har fåregått i ca 5 år, og dette har gjort at jeg har begynnt å slitt med deprisjoner, angst og jeg har vondt i magen hver eneste dag, og jeg gråter meg selv i søvn ganske ofte. Jeg tør ikke fårtelle det til noen får jeg vet ikke om dette er vold eller noe sånt.Jeg har fortalt det til vennene mine, og de har sagt det til foreldrene sine og de har sagt at dette ikke er greit. Han har også løftet meg etter hodet, vridd foren min så den nesten brakk og kastet meg inn på rommet mitt så jeg traff en stålstang og knuste to lamper, og han sa at jeg ikke fikk vondt når jeg gjorde det. han kjefter på meg hele tiden får hver minste ting så jeg har sluttet å sove, spist og snakket, help meg, jeg klarer ikke dette lenger. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.09.2016 22:41:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle