Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hjemme så sier mamma imot alle hele tiden. Kjøkkenet vårt er gammelt og pappa vil bestille nytt. Da er hun på fære igjen og sier at hun ikke liker noen av kjøkkenene og at jeg MÅ holde hennes parti. Men jeg sier deretter at jeg liker et kjøkken som resten av oss liker og da blir hun sur, tar inn mobilen min, bankkortet mitt, og pcen. Alt som jeg har jobbet og kjøpt selv. I tillegg begynner hun å rope at demokrati er noe jævla tull og bare idioter tror på det, og at norge er et jævla land der alle tilber satan. Hun kommer ikke fra norge, gjorde det elendig på skolen og fikk jobb som vasker. så skylder hun på norge at hun får en dårlig jobb samtidig som andre sitter på ræva og gjør ingenting. I tillegg sier hun at jeg ikke får lov til å spille spill, fordi det "ødelegger" karakterene mine. (Ironisk nok) Selv om det er min eneste fritidsaktivitet og jeg får 5 i snitt, som jeg mener er ganske bra. Hva skal jeg gjøre nå uten mobil når jeg ikke har mye annet å gjøre?

SVAR

Besvart 13.09.2016 16:56:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle