Hopp til hovedinnholdet

Har du noe tips til hva jeg kan gjøre for å få lov å dra dit eller få truffet kjæresten min på noen måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For 4 måneder siden ble jeg kjent med en på nettet, og vi ble sammen for 2 måneder siden. Ja, jeg er selvfølgelig sikker på at han er ekte. Han bor i Fredrikstad og jeg bor i Bergen, og jeg vil selvfølgelig treffe han så fort som mulig. Vi hadde egentlig planlagt at jeg skulle dra til han i høstferien eller at han skulle komme hit, men moren hans sier han ikke får lov å komme hit alene, og mamma sier ho må reise med meg hvis jeg skal dit. Jeg og mamma så på togbiletter og ho sa ho ikke har råd til det akkurat nå. Da ville kjæresten min sponse togbiletten min, og jeg har resten av det vi trenger, men mamma sier fortsatt nei, uten grunn nå. Har du noe tips til hva jeg kan gjøre for å få lov å dra dit eller få truffet han på noen måte? Dette er så sykt frustrerende siden jeg elsker han virkelig og det gjør han også :// takk på forhånd <33

SVAR

Besvart 02.10.2016 22:09:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle