Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært deprimert en god stund fra ung alder på grunn av mine søstre.Hvordan blir jeg kvitt sinnet jeg har ovenfor familien min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært deprimert en god stund fra ung alder på grunn av mine søstre har hatt angst, spiseforsyrrelser og en del andre ting. Dette har skap mye bråk, krangel og voldelighet hjemme. Mine foreldre hater egentlig hverandre og har truet hverandre og faket hjerteinfarkt. Mine søstre slår, sparket og truet ofte med å skade seg selv. I tillegg ble jeg mobbet på barne og litt på ungdoms skolen. På grunn av at jeg snakket litt anderledes enn andre. Jeg ble utestengt, slått og truet. Det har sikkert blitt litt overdrevet i hodet mitt gjennom årene. Nå har familien min bare små krangler, men jeg er fortsatt sinte på de på grunn av tidligere. Hvordan blir jeg kvitt sinnet jeg har ovenfor familien min? Hvordan kan jeg bli mer motivert til å komme meg på skolen, fordi jeg må fullføre vgs for å komme meg inn i militæret og bli politi. Jeg ser veldig frem til fremtiden! Jeg tror problemet ligger i at jeg hater å snakke høyt foran hele klasse noe alle oppgave på skolen nå innbærer!

SVAR

Besvart 16.10.2016 11:35:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle