Hopp til hovedinnholdet

I det siste har jeg og min mor kranglet mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste har jeg og min mor kranglet mye. Hun er enemor og bor sammen med meg og min søster. Vi har hatt et bra forhold hele livet mitt, men vi er uenige i mange ting. Det som er saken er at hun alltid klager og beskylder meg for å finne på ting. Noe jeg ikke gjør. Feks hvis jeg nevner noe hun har sagt før, som hun er uenig i nå, så nekter hun for å ha sagt det og blir illsint, det er nesten ikke vits å prøve å snakke med henne i frykt for at vi skal begynne å skrike til hverandre.
Hun beskylder meg også for å bli sint hver gang jeg skal gjøre noe "husarbeid", noe som både min søster og vennine har avkreftet, men jeg vet at det har skjedd noen ganger. Hver gang jeg prøver å snakke med henne om det, blir hun sur og nekter å høre på hva jeg har å si for det er jo hun som er "sjefen", og hun nekter for at jeg er villig til å gjøre noe hjemme. Jeg føler at hun ikke har noen respekt for meg i det heletatt, og ikke legger merke til noe positivt jeg gjør. Jeg er ganske følsom når jeg har kranglet med mamma og begynner ofte å gråte utrolig mye. Noen ganger er det så vondt at jeg må skade megselv for å slutte og tenke på det. Jeg ønsker ikke å fortsette med dette, og vil derfor prøve å prate med henne om det. Enten det, eller så flytter jeg til pappa til neste år. Er det noen måter jeg skal gå frem for å snakke med henne om det, eller er det noe feil med meg?

SVAR

Besvart 03.11.2008 20:01:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle